Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Reštaurácia je otvorená sobota - nedeľa od 12:00 - 18:00 hod.
• Objednávky prijímame do 17:30 hod.
• Čas prípravy jedla je cca 25 minút, ale pri plne obsadenej reštaurácii je doba čakania na jedlo 45 minút
• Pri polovičných porciách Vám účtujeme 70% z ceny jedla.
• Váha mäsa je uvedená v surovom stave
• Na tvorbe jedálneho lístka sa podieľal Martin Beňo, manažér prevádzky a hlavní kuchári: Radomír Babic, Viliam Kovács
• Pri požiadavke zabaliť jedlo účtujeme poplatok za obal 0,90 €
• Platbu kartou hláste vopred
• V prípade záujmu o rezerváciu kontaktujte recepciu na tel čísle: +421 917 440 604 alebo na info@udobrehopastiera.sk

Alergény: 1. Obilniny obsahujú lepok (t. j. pšenica, jačmeň, ovos) a výrobky
z nich 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky
z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko
a výrobky z neho 8. Orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho 10.
Horčica a výrobky z nej 11. Sézamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý
a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 10 mg/kg.l vyjadrené ako SO 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.Mäkkýše a výrobky z nich
Zdieľajte s
#udobrehopastiera
Partner zariadenia: